facebook pagina
Volg ons op Twitter
Webwinkel
Gastenboek van Circus Kristal
Circus Op School Foto

 

Geen sporthal nodig!

Circus Op School!

Een dag met Circus Kristal is een ongelooflijk feest!

Samen met doorgaans de hele school verzorgt het team van circus Kristal één of meerdere unieke dagen rond de thema’s:

Zelf circusspelen met unieke attributen
Bellenblazen op verschillende manieren
Goocheltrucs leren, maken en meenemen
Schminken rond verschillende thema’s

Natuurlijk vormt het circus hierbij het hoofdbestanddeel. Het circus begint met een instructieshow. In deze interactieve show wordt uitgelegd en voorgedaan hoe je in het circus met alles makkelijk kunt beginnen en hoe je het steeds een stapje moeilijker kunt maken. Uiteraard geldt het omgekeerde ook: is iets te moeilijk? Maak het dan een stapje makkelijker. Door het circus op deze manier aan te bieden wordt het circus voor iedereen toegankelijk. Kortom nooit te moeilijk voor de kleuters en meer dan uitdagend voor groep 8!

Na de instructieshow gaat iedereen aan de slag. De kinderen mogen zelf kiezen met welke onderdelen geoefend gaat worden. Het materiaal van circus Kristal bestaat uit: ...éénwielfietsen, pedalo’s, wave-boards, koorddansapparaten, jongleermaterialen, diabolo’s, grote loopballen, balanceerrollen en –planken, Chinese bordjes, clownsfietsen, zitfietsen, trapplankjes, loopplanken, evenwichtsattributen, balanceerstokken, stelten, hoepels, ringen, stokdieren, indianenstokken, pistematten, pisterekken, oefenrekken (veiligheid), professionele geluidsinstallatie, circusmuziek... en meer! 

Aan het eind van de dag kunnen de kinderen op eigen niveau, datgene wat zij hebben geleerd, laten zien aan de ouders en bekenden. Uiteraard wordt het geheel afgesloten met een oorverdoven applaus!

In de afgelopen jaren gingen honderden scholen u voor en hadden een fantastische dag! De leerlingen (en de volwassenen) hebben dan ook ervaren hoe het is om een dag zélf circusartiest te zijn en in de 'spotlights' te staan.

Per dag kunnen maximaal 550 leerlingen deelnemen aan dit unieke feest. Bij een groter aantal leerlingen wordt het programma in overleg bepaald.
Circus Kristal komt naar u toe met professionele medewerkers en al het materiaal!

 

Een dag met Circus Kristal?.. een ongelooflijk feest!