facebook pagina
Volg ons op Twitter
Circus Kristal op Hyves
Webwinkel
Gatenboek van Circus Kristal
Circus Op School Foto

Programma

Circus Kristal heeft diverse draaiboeken beschikbaar. Het definitieve dagprogramma wordt na de voorbespreking met de school door circus Kristal op maat gemaakt.

De dagindeling bij een feest met Circus Kristal bestaat uit circus, goochelen, schminken en bellenblazen. Deze 4 onderdelen geven inhoudelijk vorm aan een hele schooldag met Circus Kristal. Meerdere dagen met Circus Kristal behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Eendaags programma

Het aantal leerlingen wordt opgedeeld in twee groepen. Onze voorkeur ligt bij een verdeling van de onderbouw en de bovenbouw in verband met het niveauverschil.

Circus

De leerlingen worden ontvangen bij “de circuspiste” waar zij kijken naar een voorstelling verzorgd door de artiesten van Circus Kristal. In deze voorstelling zullen de leerlingen op niveau worden uitgedaagd. Zij raken enthousiast en mogen vervolgens zelf aan de slag met de verschillende circusmaterialen. Aansluitend op het oefenen en ontdekken kan toegewerkt worden naar een voorstelling door de leerlingen aan eigen publiek. Bij deze voorstelling staat het eigen niveau, interactie met eigen publiek en het behoud van de eigenwaarde centraal. Bij ons gaat het niet om de prestatie, maar om de creatieve ontwikkeling en de sociale competenties.

Goochelen

Bij het goochelen maakt iedere leerling zijn of haar eigen goocheldoos.
De goocheltrucs worden door ons gedemonstreerd...

Lees verder >>