facebook pagina
Volg ons op Twitter
Circus Kristal op Hyves
Webwinkel
Gatenboek van Circus Kristal
Circus Op Speciaal Basis Onderwijs

Speciaal Onderwijs

Circus Kristal zeer geschikt voor speciaal onderwijs

Circusprojecten voor het speciaal onderwijs vragen om een speciale aanpak.
Het team van circus Kristal streeft vooral naar een prettige en ontspannen sfeer, waarbij iedere leerling op eigen niveau oefent met het uitdagende circusmateriaal. Het circusspel is er dan ook op gericht iedereen zo veel mogelijk tot zijn/haar recht te laten komen.

Het unieke circusmateriaal van circus Kristal bestaat uit:
...eenwielfietsen, koorddansapparaten, evenwichtsbalken, jongleerballen, diabolo’s, loopballen, Chinese bordjes, clownsfietsen, skate-bikes, gewichten, katapultplanken, jongleerkegels, loopplanken, evenwichtsstokken, stelten, hoepels, ligtollen, ringen, diabolozwaarden, stokpaardjes, indianenstokken, professionele geluidsapparatuur, circusmuziek, pistematten, pisterekken...
…en nog veel meer.

Presentatie

Het geleerde kan aan het eind van de dag worden gepresenteerd. Hierbij zijn ouders en andere belangstellenden van harte welkom, mits dit voor de leerlingen hanteerbaar is.

Wil of kan een leerling - of zelfs een hele groep - niet meedoen aan de eindpresentatie, dan is dit geen enkel probleem. Ook zonder deelname aan een presentatie kunnen de leerlingen gewoon deelnemen aan het programma.

Samen met de opdrachtgever wordt altijd gezocht naar de ideale invulling van het project. Wij hebben op dit gebied ruime ervaring en hebben voor iedere situatie een passende oplossing.