facebook pagina
Volg ons op Twitter
Circus Kristal op Hyves
Webwinkel
Gatenboek van Circus Kristal
Contact Informatie Circus Kristal

Circus in uw bedrijf

Circus is feest. Een feest waarbij grenzen verlegd worden. Circus Kristal zet met het “niemand kan alles, maar iedereen kan iets”-bedrijfsfeest mensen in beweging, mentaal en fysiek, ongedwongen en spelenderwijs.

In een inspirerende openingsact worden de deelnemers uitgedaagd om het kind in henzelf te vinden. Wat volgt is een groep artiesten in de dop die niet kunnen wachten zelf aan de slag te gaan met het uitdagende materiaal! Onvermoede talenten krijgen de kans om gezien te worden. Het plezier staat voorop!

Programma

Het circusprogramma biedt vele mogelijkheden. Kleine of grote groepen, op zichzelf staand of als onderdeel van een groter geheel, alleen het personeel of personeel met aanhang plus kinderen, het kan allemaal. Wij denken graag mee en vooruit en laten u profiteren van onze kennis en ervaring op het gebied van het organiseren van een circusfeest!

Prijzen

De kosten voor en de invulling van een onvergetelijk feest zijn afhankelijk van groepsgrootte en programma-onderdelen. Wij sturen u graag onze mooie bedrijvenfolder.