facebook pagina
Volg ons op Twitter
Circus Kristal op Hyves
Webwinkel
Gatenboek van Circus Kristal
Sinterklaas bij Uw bedrijfsfeest

Hoort wie klopt daar...

Speciaal voor de invulling van het Sinterklaasfeest heeft Circus Kristal een uitgebalanceerd circusprogramma ontwikkeld.

Circus en de Sint

Eerst kijken de kinderen naar een gedegen instructie-show van onze professionele medewerkers en vervolgens gaan zij zélf aan de slag met het uitdagende circusmateriaal.

Na een afgesproken tijd maakt de Sint zijn entree. Vol verbazing en bewondering loopt hij tussen de oefenende kinderen door en de Pieten kunnen ook hun kunsten vertonen! De Sint neemt dan het programma over.

Dit circus-programma is bestemd voor elke groepsgrootte. De tijdsduur wordt vooraf met de opdrachtgever doorgesproken.

Goochelen en de Sint

Gezien het mogelijk korte tijdsbestek waarin het een en ander moet gebeuren biedt circus Kristal ook het unieke "Sint en Piet goochelprogramma" aan.

Hierbij leren en maken de kinderen zélf de goocheltrucs onder begeleiding van onze ervaren goochelaars. Deze trucs zijn op eigen leeftijdsniveau, vanaf 4 jaar. Bovendien krijgen zij van ons een eigen goocheldoos met prachtig sticker-glitter-versierpapier, waar zij hun geheimen in kunnen bewaren. De geleerde trucs kunnen natuurlijk aan de verbaasde Sint en Piet worden getoond. Aansluitend neemt de Sint het over...

Lees verder >>