facebook pagina
Volg ons op Twitter
Webwinkel
Gatenboek van Circus Kristal
Visie van Circus Kristal

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden 2016

Wil je je aanmelden voor een cursus? Dat kan met een inschrijfformulier, te verkrijgen door een email te sturen naar info@circuskristal.nl of af te halen bij het theater van Circus Kristal op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. De (onderstaande) algemene voorwaarden zijn van toepassing voor de duur van de overeenkomst. Circus Kristal is onderdeel van Stichting Het OnderwijsCircus.

Circuscursus

Deze cursussen kennen een minimum aantal leerlingen. Bij onvoldoende aanmeldingen gaat de cursus niet door. Dat laten we je dan natuurlijk weten. Deelnemers krijgen schriftelijk (per mail) bericht wanneer de cursus van start gaat. Plaatsing is meestal mogelijk tijdens de loopduur van de cursus in overleg met de docent mits er nog plaats is binnen de cursus. (Het lesgeld voor leerlingen van 21 jaar en ouder wordt verhoogd met 21 procent btw).

Start van de circuscursus

Voor de cursussen geldt: één week voor de startdatum wordt bepaald of er voldoende deelnemers zijn om de cursus van start te laten gaan. Van alle cursussen krijg je over de aanvang schriftelijk (per mail) bericht.

Aanmelding

De aanmelder verbindt zich door ondertekening van het inschrijfformulier voor de gehele cursus. Tussentijds uitschrijven moet altijd schriftelijk gebeuren waarbij restitutie van lesgeld slechts beperkt mogelijk is, bijvoorbeeld bij langdurige ziekte van de cursist (met doktersverklaring). Hierbij brengen we € 15 administratiekosten in rekening.
Tot één week vóór de eerste les kun je je kosteloos afmelden. In alle overige gevallen beslist de directie. Lees verder...

 

home | basis onderwijs | voortgezet onderwijs | bedrijven | kinderfeestje | waar nog meer?