facebook pagina
Volg ons op Twitter
Webwinkel
Gatenboek van Circus Kristal
Thema's van Circus Kristal

Thema’s

Het Circus

Wij hebben een groot pakket uniek en uitdagend circusmateriaal dat bestaat uit:

... eenwielfietsen, koorddansapparaten, jongleermaterialen, diabolo’s, loopballen, balanceerrollen en -planken, Chinese bordjes, clownsfietsen, gewichten, cigar boxes, pedalo’s, katapultplanken, stelten, voetstelten, hoepels, ringen, stokpaardjes, devil-sticks, pistematten, pisterekken, oefenrekken, circusmuziek.....en meer!

De deelnemers kunnen zelf oefenen en ontdekken waar hun verborgen vaardigheden liggen. Als sluitstuk van een project kan worden toegewerkt naar een voorstelling of een kleinere presentatie. De activiteit wordt aangepast aan de grootte van de groep. Ons aanbod kan ook deel uitmaken van een groter geheel (bedrijfsfeest, manifestatie, etc.).

Het Goochelen

Goochelen intrigeert. Bij het zien van goocheltrucs wil men altijd weten hoe dat nou kan. In onze goochelworkshops worden niet alleen verschillende goocheltrucs gedemonstreerd, maar worden deze ook uitgelegd. Vervolgens leren en maken de deelnemers onder leiding van onze professionele goochelaar hun eigen goocheltrucs. Uiteraard worden de goochelgeheimen aangepast aan de leeftijd en het niveau van de deelnemers. Na afloop van de activiteit nemen zij de goocheltrucs mee naar huis om daar verder op te treden!

Het Schminken en de Reuzenbellenblaas

Naar keuze kan het pakket worden uitgebreid met schminken en bellenblazen.
Bij het onderdeel schminken hebben de deelnemers de kans om zichzelf of elkaar te schminken rond verschillende thema’s of naar eigen fantasie. Dit geeft het project, zeker in combinatie met een presentatie, een extra feestelijk accent.
Daarnaast is het mogelijk om op verschillende manieren reusachtige bellen te maken met ons speciale zeepsop bij het onderdeel bellenblazen.

home | basis onderwijs | voortgezet onderwijs | bedrijven | kinderfeestje | waar nog meer?