facebook pagina
Volg ons op Twitter
Circus Kristal op Hyves
Webwinkel
Gatenboek van Circus Kristal
Circus Kristal Op Voortgezet onderwijs

Workshops

Circus is voor elke leeftijd. Wij gebruiken de middelen circus en goochelen om de sociale, motorische en creatieve ontwikkeling van de deelnemers te bevorderen, individueel of met elkaar.
Dit kan als zelfstandige aktiviteit, bijvoorbeeld in het kader van de culturele vorming, of als onderdeel van een groter geheel zoals een sportdag of een kennismakingsaktiviteit voor de brugklas.
Bij onze projecten vormt plezier de rode draad en geldt het motto:
'Niemand kan alles, maar iedereen kan iets!'

Programma

Wij bieden scholen voor het voortgezet onderwijs het 'VO circus- en goochelproject'. Tijdens een uitgekristalliseerd programma laten wij de leerlingen kennismaken met verschillende circusdisciplines in
4 uitdagende combinatieworkshops:

diabolo en devil-sticks
jongleren en Chinese bordjes
éénwielfietsen en goochelen
circusbalans: koorddansen, ballopen, stelten, stokevenwicht, katapult planken.

Circus Kristal komt naar u toe met professionele medewerkers en al het materiaal en verzorgt in samenwerking met de school een dag of dagdeel rond bovengenoemde workshops. Wij spreken het programma vooraf met u door en maken daarna een programma op maat.

Wanneer u geïnteresseerd bent in ons unieke circusaanbod, nodigen wij u uit contact met ons op te nemen, wij sturen u graag onze folder. Vele scholen gingen u voor!

Circus Kristal staat garant voor een onvergetelijke dag!

Dit zeggen zij:

"Circus Kristal is voor mij een prettige ervaring. Ongeveer 5 jaar komen ze op het Mendelcollege en iedere keer weer is het contact met de leerlingen en met mij bijzonder. Een aanrader."

B. Goossens, Docent Mendelcollege, Haarlem

Dit zeggen zij:

"De workshops van Circus Kristal zijn ieder jaar een groot succes bij onze leerlingen. Het programma zit uitstekend in elkaar en alles loopt gesmeerd, iedereen kan op zijn eigen niveau aan de slag en wachten is er niet bij. Kortom, een succesnummer!"

F. Hartman, Docent Mendelcollege, Haarlem

Dit zeggen zij:

"De mensen van circus Kristal zorgen voor een dagvullend programma, waaraan gemakkelijk 200 leerlingen kunnen deelnemen. Wij hebben diverse malen circus Kristal op school gehad, zeer de moeite waard!"

J. Kuiper, Docent Minkema College, Woerden

Dit zeggen zij:

"Circus Kristal weet als geen ander hoe je puberende jongeren moet aanspreken. Het programma is zeer afwisselend en dynamisch; iedereen (ook de leerkracht!) neemt enthousiast deel aan de workshops en is die dag zelf circusartiest.. Ik heb genoten!"

Y. Hendriks, Docent, Deventer