facebook pagina
Volg ons op Twitter
Circus Kristal op Hyves
Webwinkel
Gatenboek van Circus Kristal
Sportvereniging

Sportverenigingen

Het circusspel doet een appèl op het doorzettingsvermogen van de deelnemers; circustechnieken komen je niet aanwaaien, dat merk je aldoende. Circus is inspanning en ontspanning, een spel zonder grenzen.

Net als bij de gemiddelde recreatieve club/sportclub leren de deelnemers dat samenwerken, ergens moeite voor moeten doen, jezelf en een ander uitdagen, waardering geven aan elkaar en waardering ontvangen belangrijke componenten zijn.

Circus Kristal verzorgt circus- en goochelprojecten op locatie.

Programma voorbeeld

Een programma indeling die goed werkt bij sportverenigingen is ons scholenprogramma. Bij dit programma zijn de onderdelen circus, goochelen, schminken en bellenblazen.

Een andere veel voorkomende opzet bevat de programma onderdelen circus en goochelen. Hierbij is het circus het hoofdonderdeel en tussendoor leren de deelnemers in kleinere groepen goocheltrucs die ze mee naar huis mogen nemen. Het circus begint met een enthousiaste en uitdagende uitleg van de circusonderdelen waarna de deelnemers zelf aan de slag gaan met de materialen. Na het oefenen kan gekozen worden voor een passende afsluiting zoals een interne voorstelling of een voorstelling aan eigen publiek.

Wij zoeken samen met de opdrachtgever altijd naar een passende invulling van uw feestdag!