facebook pagina
Volg ons op Twitter
Webwinkel
Gatenboek van Circus Kristal
Werken bij Circus Kristal

 

Werken bij Circus Kristal

Interesse?

Voel je je aangesproken door onze organisatie en projecten, laat dan vooral van je horen. Wij hebben regelmatig nieuwe circusdocenten nodig.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde oproepkrachten!

Leuke baan!

Bij Circus Kristal werk je in een dynamisch, inspirerend en wisselend team dat circus en goochelprojecten verzorgt in voornamelijk primair en voortgezet onderwijs in heel Nederland.Wij werken met oproepkrachten. Dat betekent dat je op afroep beschikbaar bent, maar ook dat je zelf kunt bepalen aan welke projecten je meedoet. Het aantal werkdagen per maand is afhankelijk van de vraag vanuit de de opdrachtgever en wordt in onderling overleg ingedeeld.
Wij bieden onze docenten geregeld de mogelijkheid om mee te doen aan circus- en goochelworkshops. Hiermee blijft iedereen up-to-date en waarborgen wij de kwaliteit van ons docententeam.

Functie-eisen

- Als docent bij Circus Kristal ben je flexibel en breed inzetbaar. Bovendien heb je ervaring in het werken met leerlingen in het basis- en/of voortgezet onderwijs.
- Je vindt elk dagproject een uitdaging. Ook wil je kinderen en jongeren op het gebied van circus in al zijn verschijningsvormen echt iets leren.
- Je bent in staat leerlingen van verschillende leeftijden te begeleiden tot een feestelijke eindpresentatie, waarin ze trots en met veel plezier kunnen presenteren.
- Als docent van Circus Kristal functioneer je graag in een team en ben je bereid ook andere taken dan lesgeven uit te voeren.
- Je hebt goede contactuele eigenschappen en wilt een ambassadeur zijn voor circus en Circus Kristal.

home | basis onderwijs | voortgezet onderwijs | bedrijven | kinderfeestje | waar nog meer?